aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρισκόφσκι: Σε τρία ΑΕΚτζήδικα χρόνια, ξεπέρασε όλη την... καριέρα του

Τρισκόφσκι: Σε τρία ΑΕΚτζήδικα χρόνια, ξεπέρασε όλη την… καριέρα του

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι μοιάζει αναγεννημένος με τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2016. Ο επιθετικός των κιτρινοπράσινων έχει καταγράψει αξιέπαινη πορεία με την ομάδα της Λάρνακας και έχει συμβάλει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ΑΕΚ (κύπελλο και είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ). Ο Τρισκόφσκι μοιράζει γκολ, αλλά… εκτελεί κιόλας τις αντίπαλες άμυνες με τους αριθμούς να επαληθεύουν του λόγου το αληθές.

Και εξηγούμαστε: Ο Σκοπιανός έχει πετύχει 57 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ποδοσφαιρική καριέρα του άρχισε την αγωνιστική περίοδο 2008-09 και μέχρι να μετεγγραφεί στην ομάδα της Λάρνακας, σκόραρε (σ.σ. επίσης σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις) 45 γκολ (!) σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Δηλαδή, σε λιγότερο από τρία χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ, πέτυχε πολύ περισσότερα τέρματα από οκτώ χρόνια επαγγελματικής καριέρας, προτού έλθει στην ομάδα του Κιτίου.

Αυτό σημαίνει πως του… απομένουν 12 γκολ για να σπάσει ένα δικό του ρεκόρ. Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, τότε θα γνωρίζουμε τι έχει πετύχει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ