aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρισκόφσκι: «Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις αλλά οι ομαδικές»

Τρισκόφσκι: «Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις αλλά οι ομαδικές»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών αφού σέρβιρε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο.

Αναλυτικά: «Παίξαμε πιο ομαδικά και συγκεντρωμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του. Χρειάζεται χρόνος. Με τιμάει αυτό, που βοηθάω την ΑΕΚ. Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις αλλά οι ομαδικές. Σίγουρα με κάνει να νιώθω καλά ότι κάνω σωστά τη δουλειά μου ως ποδοσφαιριστής. Μου δίνει κουράγιο για να συνεχίσω πιο σκληρά. Ήταν κρίσιμο το παιχνίδι με την ΑΕΛ γιατί πάντα μας βάζει δύσκολα. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι σημαντικό αλλά το πιο κρίσιμο ήταν το σημερινό αφού έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μην μείνουμε πίσω. Είχαμε αλλαγή προπονητή και είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ