aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρισκόφσκι: «Αρκετά με τα λόγια. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι»

Τρισκόφσκι: «Αρκετά με τα λόγια. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Ιβάν Τρισκόφσκι μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Ολυμπιακού. Ο Σκοπιανός επιθετικός που πέτυχε και τα δύο γκολ των κιτρινοπράσινων και έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε και στην «έφοδο» των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση.

«Πάντα ο στόχος είναι η νίκη, δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει», είπε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στον στόχο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνω το καλύτερο, αν το καταφέρω καλώς αν όχι το σημαντικό είναι να ολοκληρώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται».

Για την συνάντηση με τους οπαδούς στην προπόνηση, είπε: «Χθες ήταν μια χρήσιμη συνάντηση. Αρκετά με τις υποσχέσεις και τα λόγια, πρέπει να κάνουμε πράξεις. Καταλαβαίνουμε ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την θέση της ομάδας. Η δουλειά μας είναι να νικούμε και να τους κάνουμε χαρούμενους και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για το EURO: «Αυτό είναι μακριά. Η ομάδα με χρειάζεται και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος. Θέλω πρώτα να βοηθήσω εδώ και μετά βλέπουμε το EURO».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ