aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρισκόφσκι: «Αυτό δείχνει η τελευταία συμφωνία που έκανα με την ΑΕΚ»

Τρισκόφσκι: «Αυτό δείχνει η τελευταία συμφωνία που έκανα με την ΑΕΚ»

Σε ερωτήσεις φίλων της ΑΕΚ απάντησε ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός άσος των «κιτρινοπράσινων», αφού ευχαρίστησε τους πάντες για τα για τα όμορφα λόγια που λαμβάνει μέσω μηνυμάτων, εξέφρασε τη θέληση να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρνακας.

Πως ένιωσε όταν σημείωσες το ιστορικό γκολ απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας;

«Τι παιχνίδι! Σίγουρα ιδιαίτερη στιγμή για μένα, νικηφόρο γκολ στο τελευταίο λεπτό και πρόκριση στον επόμενο γύρο. Όλη αυτή η χαρά και η πανηγυρισμοί μετά τη λήξη στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, στο αεροδρόμιο. Όταν επιστρέψαμε πίσω στη Λάρνακα που μας περίμεναν οι οπαδοί μας και όταν είδα όλα αυτά τα χαρούμενα πρόσωπα να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, σίγουρα ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω περήφανος».

Ποιο παιχνίδι στην καριέρα σου δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Σίγουρα σε αυτή την ερώτηση θα συμπεριλάβω το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ. Αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάθε παιχνίδι που μου έφερε κάποιο τίτλο, κάθε παιχνίδι που έφερε πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ και όλα τα παιχνίδια στα γκρουπ. Σίγουρα δε θα τα ξεχάσω ποτέ».

Ποιο είναι το καλύτερο γκολ στην καριέρα σου;

«Πολύ φοβάμαι ότι δε μπορώ να δώσω απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ελπίζω να με καταλάβετε. Δεν ξέρω αν μπορώ να επιλέξω κάποιο. Κάποια από τα γκολ δεν είναι τόσο όμορφα, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικά. Από την άλλη, μπορεί να είναι πολύ όμορφα αλλά όχι τόσο σημαντικά».

Σου αρέσει η Κύπρος; Θα ήθελες να τελειώσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

«Αγαπώ την Κύπρο, όπως και η οικογένειά μου και έχουμε ωραίες αναμνήσεις εδώ. Βλέπω την Κύπρο ως το δεύτερό μου σπίτι. Μπορεί στο μέλλον σαν πρώτο (γέλια), θα το δούμε αυτό. Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, αυτό δείχνει η τελευταία κίνηση που κάναμε με την ομάδα, η τελευταία συμφωνία που κάναμε για το νέο μου συμβόλαιο, δηλαδή η ανανέωση για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως γνωρίζεται είμαι 33 ετών, με τη λήξη της ανανέωσης θα είμαι 35. Δε λέω ότι θα σταματήσω αλλά σίγουρα βλέπω τον εαυτό μου να τελειώνει την καριέρα του στην ΑΕΚ».

Πως περνάς τον χρόνο σου τώρα στην καραντίνα;

«Προσπαθώ να τον περνώ όσο πιο ποιοτικά γίνεται. Προσπαθώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο με την οικογένειά μου, λόγω του επαγγέλματος. Όλα αυτά τα παιχνίδια που έδωσα στην καριέρα μου, όλα τα ταξίδια και όλες αυτές τις καταστάσεις. Όλο αυτόν τον χρόνο προσπαθώ να τον αναπληρώσω, κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο με τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Σίγουρα όλη αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι δύσκολη, ο ιός αυτός έχει σταματήσει όλον τον κόσμο, αλλά να μείνετε θετικοί, να σκέφτεστε θετικά και να πράττετε θετικά. Μόνο έτσι θα περάσετε τον χρόνο ποιοτικά. Πιστέψτε με υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο σπίτι. Πρέπει να είστε δημιουργικοί. Σίγουρα δε μπορούμε να βγούμε έξω και να κάνουμε αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να κάνουμε από αυτά που νομίζετε αν περνάτε τον χρόνο σας ποιοτικά με τη δημιουργικότητά σας. Προσωπικά αυτόν τον χρόνο τον χρησιμοποιώ για να ανοίξω διαφορετικά παράθυρα στη ζωή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό είναι ένα μικρό μήνυμα από εμένα, πέραν του να είστε ασφαλείς και υγιείς που είναι εξίσου σημαντικό. Μην είστε αρνητικοί, δεν είστε κλειδωμένοι στο σπίτι, είστε με τις οικογένειές σας. Κάποιοι είναι χωρίς τις οικογένειές τους και είναι δύσκολο. Ακόμη και έτσι να σκέφτεστε θετικά, θα βγείτε από αυτήν την κρίση δυνατοί και με πολλά κίνητρα. Μείνετε υγιείς, μείνετε ασφαλείς και ανυπομονώ να σας δω πολύ σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ