aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τρίσκο», ο δεινός γκολτζής!

«Τρίσκο», ο δεινός γκολτζής!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αμάν ένας Τρισκόσφκι! Ασταμάτητος μοιάζει ο Σκοπιανός εξτρέμ αφού μετά το σερί σκοραρίσματος σε πέντε αγώνες, πέτυχε προχθές επί της Καρμιώτισσας χατ-τρικ, στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Ένας εξτρέμ που έχει το εύκολο γκολ και θα τον ζήλευαν ακόμη και σπουδαίοι επιθετικοί. Άλλωστε, οι αριθμοί του 30χρονου άσου αυτό φανερώνουν.

Με τα προχθεσινά γκολ ο «Τρίσκο» έφθασε τα 18 με τη φανέλα της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν και οδηγεί την ομάδα της Λάρνακας από επιτυχία σε επιτυχία. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα σκοράρει ανελλιπώς αφού στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα. Με την παραγωγικότητά του εκθρόνισε από την ενδεκάδα τον Αντρέ Άλβες, που τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του από τον πάγκο.

Ο Σκοπιανός, πέραν από τη θέση του εξτρέμ, το τελευταίο διάστημα καλύπτει και τη θέση στην κορυφή της επίθεσης και του βγαίνει. Ο Ιδιάκεθ τον πιστεύει περισσότερο, ίσως λόγω της ταχύτητάς του και τον αξιοποιεί ως επιθετικό κορυφής. Από τη στιγμή που ο Τρισκόφσκι τον δικαιώνει, δεν βλέπει τον λόγο να τον αποσύρει από τη συγκεκριμένη θέση, παρόλο που στην πορεία θα χρειαστεί και ο Άλβες αλλά και ο Σκοπιανός ως εξτρέμ.

Στο πρωτάθλημα ο «Τρίσκο» πέτυχε 9 γκολ, στο κύπελλο 3 και στην Ευρώπη 6. Αριθμοί που «φωνάζουν» πως πρόκειται για έναν χαρισματικό εξτρέμ και δικαιώνει τον Ρόκα για την επιλογή του να τον εντάξει στο ρόστερ της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Το προχθεσινό χατ–τρικ λογικά θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό του έμπειρου ποδοσφαιριστή, με τον Ιδιάκεθ να αναμένει ανάλογη αν όχι και καλύτερη συνεισφορά στο σκοράρισμα.

Στην ΑΕΚ άφησαν πίσω τους το ευρύ 6-1 επί της Καρμιώτισσας, αφού το μόνο που τους πρόσφερε ήταν το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το μυαλό είναι στο αυριανό ματς με τον Άρη, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα. Θα ξεκαθαρίσει και η παρουσία ή όχι των Τέτε (χθες προπονήθηκε κανονικά) και Χέφελ (που αναμένεται να εγγραφεί σήμερα) στην αποστολή. Ο Μαλόκου ήταν στο αρχικό σχήμα προχθές, γεγονός που αυξάνει τις επιλογές του Ιδιάκεθ και ενόψει της συνέχειας. Όσον αφορά στο κεφάλαιο ενίσχυση, παραμένει ανοιχτό και αρμόδιος είναι ο Τσάβι Ρόκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ