aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίποντο σωτηρίας για την Αλαβές επί της Βιγιαρεάλ

Τρίποντο σωτηρίας για την Αλαβές επί της Βιγιαρεάλ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αλαβές, που βλέπει πλέον την υπόθεση-παραμονή με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα του Χαβιέρ Καγιέχα επικράτησε 2-1 της Βιγιαρεάλ και βρίσκεται πλέον με 30 βαθμούς στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας και παρέμεινε στην 6η, ισοβαθμώντας με την Μπέτις.

Η Αλαβές προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με τέρμα του Χοσελού και πήγε με το υπέρ της 1-0 στην ανάπαυλα. Ωστόσο ο Πάκο Αλκάθερ ισοφάρισε σε 1-1 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (50′).

Τελικά, ο Έντγκαρ Μέντες ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη-χρυσάφι στους γηπεδούχους με γκολ στο 80ο λεπτό (2-1).

Στη μάχη των τελευταίων θέσεων ανάμεσα σε Έλτσε και Βαγιαδολίδ δεν υπήρξε νικητής (1-1), παρότι οι γηπεδούχοι κρατούσαν μέχρι το 86ο λεπτό το 1-0 (Τσάβες 22′), που θα τους επέτρεπε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία. Τελικά ο Λούκας Ολάθα ισοφάρισε στο 86′ και κράτησε τη Βαγιαδολίδ (28β.) εκτός των τριών τελευταίων θέσεων, σε αντίθεση με την Έλτσε (27β.) που έμεινε προτελευταία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ