aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρίποντο, εδώ και τώρα!

Τρίποντο, εδώ και τώρα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Ώρα για επιστροφή στις επιτυχίες», είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ΑΕΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο. Τα τρία σερί ματς χωρίς τρίποντο είναι πολλά για μιαν ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες και κανείς δεν θέλει να την δει για άλλο ένα παιχνίδι να μένει μακριά από το τρίποντο.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε τους παίκτες του και πλέον παρουσιάζονται έτοιμοι για να περάσουν νικηφόρα από το Τσίρειο. Εκτός αποστολής, πέρα από τον τραυματία Τρουγιόλς, έμειναν οι Σόρια, Χαραλαμπίδης και οι νεαροί Μιχαήλ, Παναγίδης και Τούμπας. Το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελείωμα φάσεων. Εδικά το τελευταίο σκέλος είναι κάτι που δούλεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ, καθώς η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Ο Ισπανός τεχνικός κάνει σκέψεις για να παρουσιάσει την ομάδα του με διαφορετικό σχηματισμό, παρόλο που το σενάριο να παραταχθεί η ΑΕΚ και πάλι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς είναι το επικρατέστερο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο και η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μοϊσόφ, Καταλά και Μουρίγιο. Θέση διεκδικεί και ο Αντωνιάδης. Σε ρόλο ανασταλτικού μέσου θα κινείται Λαμπάν, που έχει το προβάδισμα αντί του Μπόλιεβιτς. Λίγο πιο μπροστά του θα πάρουν θέση οι Λαρένα και Χέφελ ή Κάσες και επιτελικός μέσος ο Τομάς. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα κινείται ο Τρισκόφσκι, στο αριστερό ο Τέτε και στην κορυφή ο Τολεμές.

Δεν αποκλείεται να παίξει και ο Ακοράν, σε σχηματισμό 3-5-2. Αυτό είναι ένα πιθανό σχήμα, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις από τον Ιδιάκεθ που αρέσκεται στο να ξαφνιάζει πολλές φορές. Επιλογές στο ρόστερ υπάρχουν και το πιο σημαντικό δεν είναι τι σύστημα θα επιλέξει αλλά αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες. Η ουσία είναι που μετρά τη δεδομένη στιγμή και ο κόσμος της ομάδας αναμένει βελτίωση και νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ