aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤριάρα και κορυφή η Μονακό (video)

Τριάρα και κορυφή η Μονακό (video)

Στη κορυφή της Ligue θα ανέβει για ακόμη μια αγωνιστική η Μονακό, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 της Ρεν στο «Stade Louis ΙΙ» για την 5η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν , αλλά οι Μονεγάσκοι πήραν το αποτέλεσμα που επιζητούσαν κόντρα στη Ρεν, η οποία έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Το σκορ άνοιξε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, στο 42’, μετά την ασιστ του Τουρέ. Τα άλλα δύο τέρματα για την Μονακό τα πέτυχε ο Λεμάρ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αρχικά στο 90’ έκανε το 2-0 μετά την ασίστ του Καρίγιο, ενώ στο 90+2’ ο Εντοράμ σέντραρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Λεμάρ.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Αλμαμί Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Φαμπίνιο, Ζοάο Μοουτίνιο, Ανταμά Τραορέ (62′ Μπερνάρντο Σίλβα), Λεμάρ, Ζερμέν (85′ Εν’Ντοράμ), Φαλκάο (78′ Καρίγιο).
ΡΕΝ: Κοστίλ, Ντανζέ, Μεξέρ, Πέδρο Μέντες, Μπενσεμπενί, Ζέλσον Φερνάντες, Αντρέ, Ζεφάν (75′ Εράσμους), Μπαάλ, Σιο (60′ Ντιακαμπί), Ντεπ (61′ Σαΐντ).


!/3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ