aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤριάρα και έφυγε για Clasico η Ρεάλ

Τριάρα και έφυγε για Clasico η Ρεάλ

Η Ρεάλ έβγαλε διάθεση, καθάρισε 3-0 την Αλαβές, μείωσε στο -8 από την κορυφή και πάει με καλή ψυχολογία στο ραντεβού Κυπέλλου της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Το σημαντικότερο που προσπαθεί να φτιάξει αυτήν την περίοδο στην ομάδα του ο Σαντιάγο Σολάρι, είναι την ψυχολογία της. Αυτή φαίνεται να μπαίνει σε διαδικασία ανάτασης, καθώς με το 3-0 επί της Αλαβές, η Ρεάλ έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νικηφόρες αγωνιστικές. Αυτό είχε ως συνέπεια αρχικά να μειώσει στους οκτώ βαθμούς από την κορυφή και κατ’ επέκταση να ανεβάσει τη διάθεση όλων των Μαδριλένων για το πρώτο ντέρμπι στα ημιτελικά Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι Μερένγκες διαχειρίστηκαν καλά τις απουσίες τους, δεν απειλήθηκαν σοβαρά από τους Βάσκους, που μέχρι το τελευταίο 10λεπτο του αγώνα κρατούσαν με μαζική άμυνα, αλλά εκεί έφαγαν ακόμα δύο γκολ και άνοιξε το σκορ. Η πρώτη κίνηση ήταν από τον Μπενζεμά στο 30′, ο οποίος με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα για 10η φορά φέτος στη La Liga. Στο 80′ ο Βινίσιους επιβραβεύτηκε για τη διάθεσή του στο ματς, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Στο 91′ από όμορφο συνδυασμό, ο Μαριάνο το τελείωσε με υπέροχη κεφαλιά ψαράκι, αφήνοντας χαμόγελα στη βραδιά της Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο. Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Θεμπάγιος, Μόντριτς, Μπέιλ (63′ Ασένσιο), Βινίσιους (87′ Ισκο), Μπενζεμά (75′ Μαριάνο).

Αλαβές (Αμπελάρδο): Πατσέκο, Μαριπάν, Λαγκουάρδια, Ντουάρτε, Βιγκαράι, Γουακάσο, Μανού Γκαρθία (81′ Γκουιντέτι), Πίνα, Γιόνι, Μπούργκι (67′ Ρολάν), Καγιέρι (81′ Μπλάνκο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ