aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρία μηνιάτικα ο Πούτσε, από δύο Μπενίτο και γυμναστής

Τρία μηνιάτικα ο Πούτσε, από δύο Μπενίτο και γυμναστής

Καταβλήθηκε η αποζημίωση σε όλα τα μέλη του ισπανικού τεχνικού επιτελείου και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα, μας ενημέρωσε η Ανόρθωση. Γι’ αυτό και, κατά την απόλυσή τους, υπέγραψαν την από κοινού συμφωνία με τον σύλλογο της Αμμοχώστου για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Το συνολικό ποσό που καταβλήθηκε, σημειώνουν οι κυανόλευκοι, δεν είναι μεγάλο ούτε και δυσβάσταχτο. Αναγκαστικά όμως έβαλαν το χέρι στην τσέπη καθώς τα χοντρά λάθη (του προέδρου Χρήστου Πουλλαΐδη) πληρώνονται.

Ο προπονητής Αντόνιο Πούτσε πληρώθηκε τρία μηνιάτικα, ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο ικανοποιήθηκε με δύο μηνιαίους μισθούς και ο γυμναστής Χόρχε Αλαρκόν επίσης με δύο μηνιάτικα.

Ο βοηθός προπονητής Αντόνιο Σαράβια πήρε μόνο τα δεδουλευμένα του, καθώς μόλις βγήκε από την πόρτα της εξόδου του «Αντώνης Παπαδόπουλος», μετέβη απευθείας στο κέντρο προπονήσεων της Ρεάλ Σαραγόσα, όπου έπιασε δουλειά με τον ίδιο ρόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ