aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρία χρόνια μαζί Ντούσαν Κέρκεζ - Ανδρέας Σοφοκλέους

Τρία χρόνια μαζί Ντούσαν Κέρκεζ – Ανδρέας Σοφοκλέους

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον Ντούσαν Κερκεζ, αφού σαν σήμερα πριν τρία χρόνια πριν, στις5 Μαρτίου 2018, ο νυν προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ανακοινώθηκε απο τη διοίκηση της ΑΕΛ σαν πρώτος τεχνικός της ομάδας. Ο Βόσνιος τεχνικός είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΛ επί θητείας Ανδρέα Σοφοκλέους και ασφαλώς για τα κυπριακά δεδομένα η επίδοση του νεαρού προπονητή μόνο εύκολη δεν είναι.

Η τριετία του Ντούσαν Κέρκεζ αποτελεί ασφαλώς και για τον πρόεδρο της ΑΕΛ παράσημο μιας και ο 44χρονος τεχνικός τότε ήταν προπονητής στη δεύτερη ομάδα, τον εμπιστεύθηκε και τον δικαίωσε απόλυτα.

H ανακοίνωση της ΑΕΛ τον Μάρτιο του 2018: «Ο Πρόεδρος κ. Σοφοκλέους, μετά από συνάντηση, αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών στον κ. Ντούσαν Κέρκεζ, πρώην αρχηγό και μέχρι πρόσφατα τεχνικό της ομάδας μας U19. Ευχόμαστε στον κ. Κέρκεζ κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει από σήμερα»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ σε αυτά τα τρία χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα κύπελλο και παράλληλα να φέρει την ΑΕΛ στη σεζόν που διανύουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με βλέψεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος, παίζοντας όμως και πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ