aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τρένο» η Κάλιαρι για την παραμονή, παρέσυρε και τη Ρόμα

«Τρένο» η Κάλιαρι για την παραμονή, παρέσυρε και τη Ρόμα

Αποφασισμένη να ξεμπλέξει όσο πιο σύντομα γίνεται από τα σενάρια υποβιβασμού δείχνει η Κάλιαρι, η οποία την Κυριακή (25/4) επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Ρόμα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα της Σαρδηνίας, η οποία ανέβηκε στη 17η θέση (εξασφαλίζει την παραμονή) με 31 πόντους, όσους έχει και η 18η Μπενεβέντο αλλά και η 16η Τορίνο. Από την άλλη, οι Ρωμαίοι έμειναν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς τρίποντο, όντας στην 7η θέση (55β.)

Η Ρόμα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, το οποίο ωστόσο ήταν αρκετά ισορροπημένο ως προς τον τομέα των τελικών προσπαθειών. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος επέστρεψε στο βασικό σχήμα των γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Κάρλες Πέρεθ στο 27′, για να πάνε οι δύο ομάδες με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Η Κάλιαρι μπήκε φορτσάτη στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη στη σουτάρα του Μαρίν (57′) και την κεφαλιά του Πέδρο (64′) πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Φάσιο αναπτέρωσε τις ελπίδες της Ρόμα μειώνοντας σε 3-2 στο 69′, με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ