aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τρένο» για τους «4» η Μπάγερν (video)

«Τρένο» για τους «4» η Μπάγερν (video)

Ούτε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» σταμάτησε το «τρένο» του Γιουπ Χάινκες. Η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σεβίλλης με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League (11/04 η ρεβάνς στο Μόναχο) και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Οι πρωτοπόροι και βέβαιοι πρωταθλητές Γερμανίας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 36΄ από το γκολ του Σαράμπια, αλλά στάθηκαν τυχεροί στο επόμενο λεπτό και ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Χέσους Νάβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γκολ του αιώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Στο δεύτερο μέρος, ο Τιάγκο Αλκάνταρα πέτυχε το γκολ της νίκης των Βαυαρών στο 68΄, νίκη που ήταν η πρώτη μετά από 5 σερί ήττες που είχαν στις τελευταίες επισκέψεις τους σε ισπανικό έδαφος. Η παρουσία των Ανδαλουσιάνων σε προημιτελικό Champions League μετά από 60 χρόνια (1958) δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα και, πλέον, η ομάδα του Μοντέλα θα αναζητήσει ένα θαύμα στην «Αλιάνζ Αρένα» το βράδυ της 11ης Απριλίου.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο

Κίτρινες: Κορέα, Πισάρο – Ριμπερί, Μπερνάτ, Μίλερ

ΣΕΒΙΛΗ (Βιντσέντζο Μοντέλα): Νταβίντ Σόρια, Χεσούς Νάβας, Κγάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πισάρο, Βάσκεθ, Σαράμπια, Κορέα (78΄ Ραμίρες), Μπεν Γεντέρ (80΄ Μουριέλ)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46΄ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ (36΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μίλερ, Ριμπερί (79΄ Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ