aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρελή ανατροπή στο φινάλε για την Σαμπντόρια! (video)

Τρελή ανατροπή στο φινάλε για την Σαμπντόρια! (video)

Η Σαμπντόρια βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ από τη Σασουόλο, αλλά με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε το ματς παίρνοντας τη νίκη με 3-2 με επική ανατροπή!

Όλα έδειχναν ότι η Σασουόλο θα περνούσε με το διπλό από τη Γένοβα παίρνοντας μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο Ρίτσι και Ραγκούσα (64′ και 74′) βάλανε την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο σε θέση οδηγού με 0-2 και όλα έμοιαζαν ότι έχουν κριθεί.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η Σαμπντόρια βρήκε το ψυχικό σθένος να αντιδράσει και να αρπάξει μέσα από τα χέρια της Σασουόλο όλο το ματς, πραγματοποιώντας ένα… επικό come back!

Αρχικά ο Κουαλιαρέλα στο 84′ έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τη «Σαμπ» πριν έρθει ο Μουριέλ στο 86 και στο 90′ (με πέναλτι) να φέρει τα πάνω-κάτω στο «Λουίτζι Φεράρις».

Η Σαμπντόρια με την… τρελή αυτή ανατροπή επιβεβαίωσε ότι μέσα στη Γένοβα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, ενώ παράλληλα κατάφερε να φτάσει τους 18 βαθμούς και να σκαρφαλώσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ