aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τρελαμένοι» ενόψει ΑΠΟΕΛ

«Τρελαμένοι» ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάνε χρόνια να ζήσουν στην Ανόρθωση, σε τέτοια ένταση, ένα μεγάλο ντέρμπι. Η πορεία της, όμως, της δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει το ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μέσα από διαφορετικό φακό. Στοιχείο που διακρίνεται και στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αντιληφθεί την σημαντικότητα του αγώνα, το πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να έρθει η νίκη σε αυτό το ματς, αλλά και το τι θα σημαίνει τυχόν επιτυχία.

Ο Ρόνι Λέβι δεν είχε πολλές μέρες για να καταστρώσει τα πλάνα του, όμως δεν θα χρειαστεί να πει και πολλά στην προπόνηση. Τέτοια παιχνίδια δίνουν από μόνα τους κίνητρα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κερδίσουν θα κλείσουν το 2017 στην πρώτη θέση, θα αφήσουν λίγο πίσω τους τον ΑΠΟΕΛ και θα μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται. Μόνο και μόνο που πέρσι τέτοιο καιρό η Ανόρθωση ήταν στην 10η θέση έχοντας τους μισούς βαθμούς απ’ όσους έχει σήμερα, αυτό λέει πολλά.

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ σημαντική απουσία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σίλντενφελντ είναι τιμωρημένος και θα δει το ματς από την κερκίδα και τη θέση του όλα δείχνουν ότι θα πάρει ο Αρτυματάς. Απ’ εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και δεν αποκλείεται ο Λέβι να διατηρήσει τους υπόλοιπους δέκα που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη. Πάντως, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Καλό και Άλβες με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους. Σήμερα η «Κυρία» ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ και όλοι περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία το βράδυ της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ