aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρελαίνει κόσμο η Βασιλεία, «ξέρανε» και την ΤΣΣΚΑ

Τρελαίνει κόσμο η Βασιλεία, «ξέρανε» και την ΤΣΣΚΑ

Φουλ για πρόκριση η Βασιλεία. Από εκεί που δεν τους υπολόγιζε κανείς, οι Ελβετοί έκαναν νέο τεράστιο βήμα πρόκρισης επικρατώντας με σκορ 2-0 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ.

Κακό πρόσωπο είχαν οι γηπεδούχοι και δεν μπορούσαν να απειλήσουν με τίποτα. Ο Γκοντσαρένκο δεν βρήκε τρόπο να καλύψει το κενό της απουσίας του Τζαγκόεφ και οι Ελβετοί άρχισαν να απειλούν με αντεπιθέσεις. Στο 29΄ ο Τσάκα με φοβερή ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ακινφέεφ κι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι Ρώσοι χρειάστηκαν αρκετή ώρα μέχρι να συνέλθουν από το «σοκ», ενώ η Βασιλεία ήλεγχε με άνεση την κατάσταση. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε τελειώσει απ’ το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το ματς όμως της ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν πολύ και πίεσαν, όμως η Βασιλεία τους «χτύπησε» στην κόντρα κι έκανε το 2-0 με τον Ομπερλίν λίγο πριν την εκπνοή (90’).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (3η):

Μπενφίκα-Γιουνάιτεντ 0-1 (64’ Ράσφορντ)

ΤΣΣΚΑ-Βασιλεία 0-2 (29’ Τσάκα, 90’ Ομπερλίν)

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο: 

1.Γιουνάιτεντ 9
2.Βασιλεία 6
3.ΤΣΣΚΑ 3
4.Μπενφίκα 0

Η επόμενη αγωνιστική (4η):

Τρίτη 31/10 

Βασιλεία-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ