aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις σούπερ μετεγγραφές και απόλυτο έλεγχο ζήτησε ο Ζιντάν

Τρεις σούπερ μετεγγραφές και απόλυτο έλεγχο ζήτησε ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είπε ελαφρά τη καρδία το «ναι» για την επιστροφή του στη Ρεάλ. Σύμφωνα με την As, ο Γάλλος τεχνικός μιλούσε εδώ και μέρες με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να αναλάβει και πάλι τα ηνία της «βασίλισσας» και συμφώνησε τελικά να το κάνει μόνο αφότου έλαβε εγγυήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα.

Πρώτο και κυριότερο, ο πρόεδρος της Ρεάλ δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε τρεις σούπερ μετεγγραφές για την ενίσχυση της ομάδας και ακόμη κάποιες συμπληρωματικές, καθώς διακρίνει εμφανείς ελλείψεις στο ρόστερ. Πρόκειται για μετεγγραφές επιπέδου και… κόστους των Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά ή Μπενζεμά, που έχει χρόνια να κάνει η Ρεάλ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ εγγυήθηκε πως αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν.

Παράλληλα, ο «Ζιζού» εξασφάλισε από τον Πέρεθ πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και τίποτα δεν θα αποφασίζεται χωρίς την έγκρισή του. Ο Ζιντάν με τον τρόπο αυτό ήθελε να προλάβει καταστάσεις που είχε βιώσει στην πρώτη του θητεία, όταν δίχως να του ζητηθεί καν η γνώμη του είχαν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του γκολκίπερ Κέπα από την Μπιλμπάο (που τελικά το καλοκαίρι μετακόμισε στην Τσέλσι) ή όταν ο ίδιος είχε ζητήσει την αποπομπή του Γκάρεθ Μπέιλ και η διοίκηση ήταν αρνητική.

Φυσικά πέρα από δεσμεύσεις ο Ζιντάν εξασφάλισε και ένα μεγάλο συμβόλαιο, με τις απολαβές του να προσεγγίζουν αυτές των Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε. Στην προηγούμενη θητεία του οι αποδοχές του δεν τον έφερναν ούτε καν στο Top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ