aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις πυλώνες αντεπίθεσης

Τρεις πυλώνες αντεπίθεσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Γκιέ Γκιέ διανύει τον τέταρτο του χρόνο στην Κύπρο και αποτελεί χωρίς αμφιβολία το φονικό όπλο του Απόλλωνα. Με τον Ιβοριανό στην ενδεκάδα οι κυανόλευκοι είναι πολύ ισχυροί επιθετικά, όπου κι αν αγωνίζονται, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός τους.

O Άμπραχαμ Γκιέ Γκιέ ήταν βασικός στα εφτά από τα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος (με 621 λεπτά συμμετοχής). Δεν αγωνίστηκε μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Απόλλων γνώρισε την ήττα με 1-0. Το βαρύ πυροβολικό του Απόλλωνα διανύει περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης και δεν είναι υπερβολή να λεχθεί πως σε κάθε παιχνίδι, βρίσκεται στους μόνιμα διακριθέντες της ομάδας του.

Όλα δείχνουν ότι με τον Γκιέ Γκιέ στα καλύτερά του, ο Απόλλων μπορεί να πραγματοποιήσει την αντεπίθεση που όλοι αναμένουν. Έχει φτάσει στα 5 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που ότι και αν συμβαίνει γύρω του, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα του, αυτός δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό.

Στα θετικά, λοιπόν, της αντεπίθεσης που ετοιμάζουν οι κυανόλευκοι, είναι πρώτο και με διαφορά θετικό στοιχείο η δυναμική που τους δίνει ο Γκιέ Γκιέ. Αυτό είναι το ένα κρατούμενο. Μπορούν να ελπίζουν ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες και για άλλους λόγους. Όπως η παρουσία του Φώτη Παπουλή.

Ο Ελλαδίτης έχει φτάσει στα 5 γκολ, ανέβασε στροφές και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του στη συνέχεια. Ξεπέρασε την περίοδο κάμψης και βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του. Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή του, είναι ουσιαστικός και απειλητικός για κάθε εστία.

Ένα άλλο φωτεινό σημάδι ότι είναι εφικτή η ανάκαμψη ακούει στο όνομα Άντον Μαγκλίτσα. Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, μόλις 173 αγωνιστικά λεπτά. Έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στο τελευταίο παιχνίδι με την Αναγέννηση, στο οποίο σημείωσε και το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα. Με τον Μαγκλίτσα έτοιμο, η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να σκοράρει πολύ συχνότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ