aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις πετυχημένες ΑΕΛίστικες αλλαγές

Τρεις πετυχημένες ΑΕΛίστικες αλλαγές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Έλβις Μπαμπάνκο θα πάρει τη θέση του Νούριο Φορτούνα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο τελευταίος, που δεν έχασε λεπτό στις πρώτες 13 αγωνιστικές, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον αγώνα του Σαββάτου με την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου».

Μέχρι τώρα, οι τρεις αλλαγές που επιχείρησε ο Πάμπος Χριστοδούλου στην ενδεκάδα απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Πρώτα ο Αρουαμπαρένα, που πήρε την θέση του Ουέλινγκτον, τα πήγε πολύ καλά, χαρίζοντας βαθμούς στην ΑΕΛ. Ακολούθως, ο Λαφράνς πήρε άριστα όταν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ζούνιορ. Η τρίτη περίπτωση αφορούσε στη χρησιμοποίηση του Γεωργιάδη στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, στη θέση του Σαβάν.

Από τη στιγμή που έρχονται βοήθειες από τον πάγκο και από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν επιλεχθεί ως βασικοί για διάφορους λόγους, η ΑΕΛ μπορεί να ελπίζει πως θα συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία. Οι γαλαζοκίτρινοι ποντάρουν και σε άλλες μονάδες, όπως οι Μάριος Ηλία, Χάρης Κυριάκου, Μαύρου και Σάρκι, οι οποίοι θα χρειαστούν στη συνέχεια. Το σημαντικό για τον προπονητή είναι να βρίσκονται όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα. Εκεί είναι η προσοχή του Πάμπου Χριστοδούλου και των συνεργατών του.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, επί του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και του Ερμή, ο στόχος της ΑΕΛ είναι να σημειώσει και τέταρτη νίκη, το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Αναγέννηση. Μπορεί η ομάδα της Δερύνειας να βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, όμως η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δεν υποτιμούν το παιχνίδι. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της ομάδας που προσπαθεί να κτίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του, για το παιχνίδι στο Παραλίμνι.

Με νέα νίκη, η ΑΕΛ θα εδραιωθεί στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της για το 2016 θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Τσίρειο και τον Εθνικό στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ