aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις κινήσεις ενίσχυσης…

Τρεις κινήσεις ενίσχυσης…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεδομένη είναι η προσπάθεια που θα κάνει η Ανόρθωση τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί σημαντικά μιας και η πορεία της είναι τέτοια που αν καταφέρει και φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές της να υλοποιήσει τους στόχους της. Η διοίκηση Αντρέα Παντελή είναι σε καθημερινή επαφή με τον Ρόνι Λέβι και παρά το γεγονός ότι είναι ακόμη σχετικά νωρίς, εντούτοις είναι λογικό να έχουν αρχίσει να προτείνονται ονόματα και να κρυφοκοιτάζουν κάποιες περιπτώσεις. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ούτε έχουν παρθεί αποφάσεις για το ποιος θα έρθει και ποιος θα αποχωρήσει. Από τη στιγμή που υπάρχουν, άλλα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2017, είναι λογικό τέτοιες συζητήσεις να αποφεύγονται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν σίγουρα τρεις κινήσεις ενίσχυσης. Η μία θα αφορά στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα σε αυτές τις πρώτες 11 αγωνιστικές. Η άλλη κίνηση θα είναι στα άκρα της επιθετικής γραμμής, ενώ μία τρίτη ενίσχυση πιθανότατα να αφορά παίκτη στη μεσαία γραμμή. Όλα αυτά είναι απλά οι αρχικές σκέψεις που γίνονται. Ενδέχεται, όμως, κάποια σημερινά δεδομένα να ανατραπούν, αν και εφόσον μέσα στις επόμενες αγωνιστικές κάποιοι παίκτες δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και ανατρέψουν τα αρχικά πλάνα που υπάρχουν. Γι’ αυτό και ο Ρόνι Λέβι δεν θέλει να πάρει βεβιασμένες αποφάσεις και θα περιμένει στα μέσα Δεκεμβρίου για να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Ένας παίκτης που σήμερα δεν ικανοποίησε, μπορεί για παράδειγμα να κάνει εξαιρετικά παιχνίδια τις επόμενες αγωνιστικές και να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Σχετικά με τον Σιεού αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όταν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας, όπου θα γίνει μία συζήτηση εις βάθος για να εξεταστούν οι πραγματικές του προθέσεις. Μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία επαφή που να έχει να κάνει με το οικονομικό. Στόχος της «Κυρίας» είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο, όμως όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι καθόλου εύκολο εγχείρημα και χρειάζεται λεπτό χειρισμό. Εκτιμάται ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρχει μία πρώτη ένδειξη για το μέλλον του 24χρονου μεσοαμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ