aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις εβδομάδες εκτός ο Μπαλοτέλι

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπαλοτέλι

Σημαντική απώλεια για τη Νις αποτελεί ο τραυματισμός του Μάριο Μπαλοτέλι. Ο τραυματισμός του Ιταλού σταρ στην προχθεσινή προπόνηση αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις πρώτες εκτιμήσεις και θα μείνει εκτός γηπέδων περίπου για τρεις εβδομάδες.

Ο τεχνικός της φετινής ομάδας-έκπληξη στο γαλλικό πρωτάθλημα, Λισιέν Φαβρ, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του «σούπερ Μάριο», ο οποίος έχει αναγεννηθεί αγωνιστικά με τη φανέλα της Νις. Ο Μπαλοτέλι θα χάσει τα επόμενα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος με Μπαστιά (εντός), Γκινγκάμπ (εκτός) και Τουλούζ (εντός).

Ο Ιταλός επιθετικός έχει βρει στη Νίκαια όλα αυτά που ήθελε για να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Με την παρουσία και τα γκολ του, η Νις είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Γάλλοι λατρεύουν τον εκκεντρικό σταρ.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα εισιτήρια διαρκείας αυξήθηκαν φέτος κατά 20%, από 10.000 σε 12.000. Στο γήπεδο, ο μέσος όρος θεατών έχει αυξηθεί σε 22.695 έναντι 19.192 που ήταν πριν από ένα χρόνο. Επίσης υπήρξε άνοδος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: +32% στο Instagram, +18% στο Facebook, ενώ η ιστοσελίδα της Νις ξεπέρασε τον Οκτώβριο το ένα εκατομμύριο επισκέπτες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ