aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις επιστροφές και δύο αμφίβολοι

Τρεις επιστροφές και δύο αμφίβολοι

Παρά το ότι επέστρεψε νωρίτερα από τις υποχρεώσεις του με την Αρμενία, λόγω ενοχλήσεων, ο Νταβίντ Μανογιάν γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμό στη χθεσινή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας. Το ίδιο ισχύει και για τους Ζοέλ Νταμαού και Ανδρέα Κυπριανού.

Αντιθέτως, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Κωνσταντίνου Μιντίκκη και Έλιο Ρόκε, για την αναμέτρηση με τον Εθνικό στο «Αμμόχωστος». Αμφότεροι προπονούνται ατομικά, αλλά στις τάξεις των ερυθρολεύκων επικρατεί αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι ώς τη Δευτέρα, που είναι ορισμένο το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Το θετικό είναι ότι μέρα με τη μέρα ανεβαίνει ο Γκαστόν Σανγκόι και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί απέναντι στους μπλε της Άχνας. Το ίδιο ισχύει και για τον Άντερσον Κορέια. Από εκεί και πέρα, σύντομα αναμένεται να γεμίσει ακόμη περισσότερο το προπονητικό κέντρο. Αυτό καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των διεθνών Τάρο Βοσκανιάν (Αρμενιά), Ανδρέα Καρώ, Γιάννη Κούσουλου (Εθνική Ελπίδων) και Κωνσταντίνου Σεργίου (Εθνική Νέων). Οι δύο πρώτοι αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ αύριο και ο τέταρτος μεθαύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ