aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις έχουν το απόλυτο των συμμετοχών

Τρεις έχουν το απόλυτο των συμμετοχών

Τρεις ποδοσφαιριστές του Απόλλων μετρούν το απόλυτο των αγωνιστικών λεπτών στο πρωτάθλημα, έχοντας και εκπληκτική παρουσία εώς τώρα. Πρόκειται για τους Μπρούνο Βάλε, Ζάντερ Σαντάνα και Βαλεντίν Ρομπέρζ. Είναι οι  μοναδικοί παίκτες των «κυανόλευκων» που έχουν καταγράψει 360 αγωνιστικά λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα.

Και οι τρεις τους αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της φετινής ομάδας και έχουν καταγράψει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα  φετινά παιχνίδια της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή σε Κύπρο και Ευρώπη. Η ομάδα της Λεμεσού έχει δώσει μέχρι στιγμής 13 αγώνες, με τον Μπρούνο Βάλε να μετρά ισάριθμες συμμετοχές και ενενηντάλεπτα.

Ο Ρομπέρζ μετρά 13 συνεχόμενες παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλων και 12 γεμάτα ενενηντάλεπτα. Έχασε μόνο τέσσερα αγωνιστικά λεπτά λόγω της αποβολής του στο 86’ του αγώνα με την Έβερτον στο Λίβερπουλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ζάντερ Σαντάνα μετρά έντεκα  παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα και δέκα ενενηντάλεπτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ