aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρέχει να προλάβει ο Καμπρέρα

Τρέχει να προλάβει ο Καμπρέρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει και του αγώνα με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την Ανόρθωση, μιας και η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα κρατήσει «ζωντανή» την «Κυρία» στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες θα μειωθούν πάρα πολύ και το τρένο της εξάδας θα απομακρυνθεί.

Ο Ρόνι Λέβι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Καλδερόν και Καλό, ενώ ο Ράγιος αναμένεται να είναι στην αποστολή μετά από καιρό. Ο Καμπρέρα ανέβασε χθες ρυθμούς και εκτιμάται ότι σήμερα θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ίσως είναι στην αποστολή.

Το παιχνίδι με τον Ερμή αναμένεται να είναι και το τελευταίο του Ίσμα Γκονσάλβες με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Λέβι θα κάνει κάποιες αλλαγές, με τον Κολούνγκα να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ βασικός θα ξεκινήσει ο Μίτροβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ