aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤραυματίστηκε παίζοντας μπάντμιντον πρώην Υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας! (vid)

Τραυματίστηκε παίζοντας μπάντμιντον πρώην Υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας! (vid)

Άτυχη στιγμή για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μέρος σε αγώνα μπάντμιντον (στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Κατάρ), φορώντας… ακατάλληλη ενδυμασία και δεν άργησε να σημειωθεί το απρόοπτο.

Έχασε την ισορροπία του, έπεσε κάτω και τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, υπέστη ελαφρύ κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο υπέφερε από αφόρητους πόνους και ζητήθηκε η συνδρομή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο. Οι διασώστες που τον παρέλαβαν τον μετέφεραν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ), για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο λογαριασμό του στα social media, τελικά υπέστη ελαφρύ κάταγμα και ενδέχεται να χρειαστεί οι γιατροί να του τοποθετήσουν κηδεμόνα. Διατηρώντας το χιούμορ του, παρά αυτή την περιπέτεια με την υγεία του, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έγραψε: «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ