aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤράβηξε... εξάσφαιρο η Αταλάντα και σκαρφάλωσε στη 2η θέση

Τράβηξε… εξάσφαιρο η Αταλάντα και σκαρφάλωσε στη 2η θέση

Την εξαιρετική της κατάσταση επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι η Αταλάντα, η οποία συνέτριψε με σκορ 6-2 την εκ των ουραγών Μπρέσια, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Τζαμπέρο Γκασπερίνι, που έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (93 γκολ πλέον) έφτασε τις 11 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια, στα οποία διατηρεί το αήττητο και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση με 70 βαθμούς, δύο περισσότερους από Ίντερ και Λάτσιο, που έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Ντιέγκο Λόπες παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς και όντας στο -9 από την τελευταία ομάδα που θα σωθεί, ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Serie B.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό. Η Αταλάντα προηγήθηκε στο 2’ με τον Πάσαλιτς και έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Τορεγκρόσα. Μέσα σε πέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ με τους Ντε Ρόον (25’), Μαλινόφσκι (28’) και Ζαπάτα (30’), καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, αλλά πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο 55’ και στο 58’ με τον Πάσαλιτς, ο οποίος έκανε χατ-τρικ. Λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 83’, ο Σπάλεκ πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ