aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤραβάει το… σεντόνι της Ρόμα η Νάπολι! (video)

Τραβάει το… σεντόνι της Ρόμα η Νάπολι! (video)

Θα σπάσουν καρδιές! Η Νάπολι έκανε το καθήκον της απέναντι στη Φιορεντίνα, λίγη ώρα αφότου έκανε το ίδιο και η Ρόμα απέναντι στην Κιέβο και πάμε για φινάλε… θρίλερ στην Ιταλία, σε ό,τι αφορά τη δεύτερη θέση -εκτός αν η Γιουβέντους έχει όρεξη για… σασπένς και γίνει χαμός ΚΑΙ στην κορυφή!

Οι Ναπολιτάνοι ήταν καταιγιστικοί, σάρωσαν 4-1 τους «βιόλα» και αφήνοντάς τους μόνο με μαθηματικές ελπίδες για Ευρώπη, μείωσαν ξανά στον… πόντο τη διαφορά τους από τους «τζιαλορόσι». Οι τελευταίοι υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την Τζένοα, η οποία, πιθανότατα, θα «καίγεται» για βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, οπότε καταλαβαίνετε τι «μάχη» έχει να γίνει, με φόντο την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League και την αποφυγή των προκριματικών.

Καλιντού Κουλιμπαλί (8′) και Λορέντσο Ινσίνιε (36′) «έγραψαν» το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Ντρις Μέρτενς, σκοράροντας στο 57′ και στο 64′. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 60′, ο Γιόζιπ Ίλισιτς είχε μειώσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους, που δύσκολα θα προλάβουν το «τρένο» για το Europa.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ