aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤραγικός Νταβίντ Λουίζ: Έκανε ιστορικό ρεκόρ σε πέναλτι!

Τραγικός Νταβίντ Λουίζ: Έκανε ιστορικό ρεκόρ σε πέναλτι!

«Μαύρο» απόγευμα για τον Νταβίντ Λουίζ.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ απέδειξε και πάλι ότι αποτελεί πηγή κινδύνου για την άμυνα της ίδιας του της ομάδας. Διότι υπέπεσε σε πέναλτι στο ματς της Άρσεναλ με τη Γουότφορντ, ανατρέποντας τον Γουέλμπεκ. Με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 3-1 με την εκτέλεση του Κινγκ.

Αυτό είναι όμως το λιγότερο, διότι ο ακριβοπληρωμένος αμυντικός έκανε με αυτόν τον τρόπο το πέμπτο του πέναλτι στη φετινή Premier League και σημείωσε ιστορικό ρεκόρ, αφού πλέον είναι ο παίκτης με τα περισσότερα μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο στην ιστορία της διοργάνωσης, που δημιουργήθηκε το 1992.

Μάλιστα, έχει κάνει περισσότερα από όσα μετράνε δέκα ομάδες της κατηγορίας και συγκεκριμένα οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γουλβς, Μπράιτον, Σαουθάμπτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας.

Παράλληλα, ο Νταβίντ Λουίς έχει 5 πέναλτι σε 33 ματς πρωταθλήματος, στην παρθενική του σεζόν με τους «κανονιέρηδες», ενώ είχε μόλις 3 σε 160 ματς με την Τσέλσι στην Premier League. Ένας παίκτης ο οποίος είχε κοστίσει 50 εκατομμύρια λίρες στην Παρί το 2014 και 34 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι το 2016.

Κι όλα αυτά ενώ πρόσφατα οι άνθρωποι της Άρσεναλ αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του μέχρι το 2021…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ