aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤους θέλει να… μασούν σίδερα

Τους θέλει να… μασούν σίδερα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Για άλλα δάκρυα δεν έχουν πια καιρό στη Νέα Σαλαμίνα. Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το βαθμολογικό όφελος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο, προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια, όμως, οι ερυθρόλευκοι σηκώνουν άμεσα το κεφάλι και κοιτάνε μπροστά διότι μεθαύριο ακολουθεί ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι απέναντι στη Δόξα στο «Αμμόχωστος». Κι επειδή ακόμη δεν ξεθώριασαν οι μνήμες από τη συντριβή που υπέστη στο Μακάρειο η ομάδα της Αμμοχώστου στον α’ γύρο από την προσεχή αντίπαλο (1-4), είναι φυσιολογικό πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα απαιτήσει από τους παίκτες του να… μασάνε σίδερα.

Το πείσμα από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε βαθμολογικό όφελος στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, σε συνδυασμό με την άμεση ανάγκη για βαθμοθηρία, οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει το ματς με τη Δόξα σαν ένα τελικό. Και φυσικά, οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να παραδειγματιστούν από την εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να παρουσιάσουν το ίδιο ή και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο για επιδιώξουν με αρκετές πιθανότητες το τρίποντο.

Εξάλλου σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των ερυθρόλευκων τονίζει ότι κανένας δεσμευμένος με συμβόλαιο ποδοσφαιριστής δεν θα παραχωρηθεί, αφού σκοπός είναι η ενδυνάμωση και όχι η αποδυνάμωση. Μετά τον Γκαστόν Σανγκόι και τον Γιώργο Κάκκο, ένας άλλος παίκτης που αποτελεί παρελθόν, είναι ο Έλιο Ρόκε. Ο Αγκολέζος εξτρέμ εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης, ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον ακόμη 2-3 παικτών που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και των οποίων το κενό μπορεί να καλύψουν νεαροί Κύπριοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ