aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤους προορίζουν για στυλοβάτες

Τους προορίζουν για στυλοβάτες

Το εγχείρημα της Ανόρθωσης να ανεβάσει επίπεδο στηρίζεται σε τρεις άξονες: Στην απόκτηση φτασμένων άσων, στη στήριξη παικτών που ψάχνουν τη δεύτερη ευκαιρία για να απογειώσουν την καριέρα τους και στην επένδυση σε ταλέντα. Μια μετεγγραφική πολιτική ευδιάκριτη μέσα από τους τρεις ποδοσφαιριστές που -μέχρι χθες- ανακοινώθηκαν ως αποκτήματα και τους άλλους πέντε με τους οποίους γνωστοποιήθηκε η επίτευξη συμφωνίας.

Από το ενεργό ρόστερ της περιόδου 2016-17, δώδεκα παίκτες τέθηκαν εκτός πλάνων, για διαφορετικούς λόγους. Θυμίζουμε: Καμπρέρα, Κολούνγκα, Ολιβέιρα, Μίτροβιτς, Σιβού, Ερέρο, Καλντερόν, Αγιλάρ, Γκάμπριελ, Σάντος, Γιαννούλης, Κόπριβετς. Το πιο πιθανό είναι πως η «Κυρία» θα ενισχυθεί τουλάχιστον με ισάριθμους παίκτες, ισόποσου κόστους με το κασέ όσων αποχώρησαν.

Στους νεοφερμένους που οι κυανόλευκοι προορίζουν για στυλοβάτες της ενδεκάδας, εάν ολοκληρωθεί η μετακίνηση τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», συμπεριλαμβάνονται ο Μιγκέλ Παλάνκα και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο 29χρονος Ισπανός πλάγιος φορ και ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός, έχουν κριθεί από τον Ρόνι Λέβι και τον Ανδρέα Παντελή ως ικανοί να επιβεβαιώσουν στο γήπεδο τη μεγάλη αξία που εκπέμπει το βιογραφικό τους.

Φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά, εάν ντυθεί στα κυανόλευκα, αφοσιωθεί και δώσει τον καλύτερο του εαυτό, θεωρούν τον Ιμπραΐμ Σισοκό, ενώ πιστεύουν πως ο επίσης επιθετικός Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει τα φόντα να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη. Ο δεξιός μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι επιλέχθηκε με το σκεπτικό πως έχει τα φόντα να αποδειχθεί σαφώς καλύτερος από τον Γκάμπριελ, όπως επίσης και ο Γιόσιπ Κβέσιτς (αν δεν κοπεί λόγω ιατρικής διάγνωσης) συγκριτικά με τον Σάντος.

Όσον αφορά στους νεαρούς Κύπριους διεθνείς, οι κυανόλευκοι λένε τα καλύτερα για την προοπτική του Παναγιώτη Αρτυματά, ενώ περιμένουν σημαντική βοήθεια από τον πλάγιο μεσοεπιθετικό Νικόλα Ματθαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ