aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τους πλησίασαν για να τους αποτρέψουν να έρθουν στην Ανόρθωση» (ηχητικό)

«Τους πλησίασαν για να τους αποτρέψουν να έρθουν στην Ανόρθωση» (ηχητικό)

Στον Active 107.4&102.5 και η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα νέα της «Κυρίας».

Σχετικά με τον Γιόσιπ Κβέσιτς, ποδοσφαιριστής ο οποίος φαίνεται να απασχολεί την Ανόρθωση (μετά την αποδέσμευση του Γκιγιέρμε Σάντος), σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Active, ο Γιάγκου ανέφερε ότι αξιολογούνται καθημερινά ονόματα, και το όνομα του Βόσνιου είναι μέσα σε αυτά.

Ο Κυριακός, κλήθηκε να απαντήσει για το αν υπάρχει ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Κολοκούδια: «Θα ήταν περίεργο να μην προτάθηκαν Κύπριοι και ελεύθεροι παίχτες. Ωστόσο, ήμαστε “θύματα” από τρίτους που παρενόχλησαν σχεδόν κλειστές υποθέσεις, οι οποίοι δεν είχαν ούτως ή αλλιώς ενδιαφέρον να παρέμβουν. Γι’ αυτό να μην μιλάμε για παίχτες ξεχωριστά, δεν έχει νόημα. Τους πλησίασαν χωρίς να έχουν κανέναν όφελος για να τους αποτρέψουν να έρθουν στην Ανόρθωση».

Για το αν έγινε πρόταση στον Αντρέα Μακρή για επιστροφή του και αν δικαιούνται χρήματα από την μετακίνηση του Κύπριου στον ΑΠΟΕΛ: «Ναι, δικαιούμαστε ένα ποσοστό μεταπώλησης. Είχαμε κάνει μια επαφή με τον ποδοσφαιριστή αλλά οι οικονομικές δυνατότητες της Ανόρθωσης δεν ήταν ικανές να επισκιάσουν το αγγλικό όνειρο, προφανώς οι αντίστοιχες του ΑΠΟΕΛ μπορούν. Ξέρω μόνο την κατάληξη της δικής μας κουβέντας».

Η αποστολή της Ανόρθωσης αναχωρεί για την Βουλγαρία στις 23 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 3 Αυγούστου. Το κέντρο έχει αξιολογηθεί από τον πρόεδρο και τον προπονητή και το έχουν βρει απολύτως κατάλληλο από κάθε άποψη. Έχουν κλειδώσει τέσσερεις ημερομηνίες φιλικών αλλά ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι ομάδες. Είναι εκεί που θα γίνουν τα δυνατά φιλικά ώστε η χρονιά να αρχίσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις

Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε όλα όσα ειπώθηκαν από τον αντιπρόεδρο των κυανόλευκων, Κυριακό Γιάγκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ