aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤους έβαλε στη θέση τους η Εσπανιόλ

Τους έβαλε στη θέση τους η Εσπανιόλ

Στον τελικό της Βουλγαρίας, ανάμεσα σε Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος, θα κριθεί το εισιτήριο της 2η θέσης στον 8ο όμιλο. Κι αυτό γιατί με τις δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία, ωστόσο σφραγίστηκε η πρωτιά της Εσπανιόλ όπως και ο αποκλεισμός της ΤΣΣΚΑ.

Οι Ρώσοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Λουντογκόρετς στη Μόσχα με τους Βούλγαρους πλέον να παίζουν για δύο αποτελέσματα στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια, οφείλουν πολλά και στην Εσπανιόλ, που με γκολ του Δαρδέρ στο 90+6’, έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια της Φερεντσβάρος που στο τελευταίο της παιχνίδι χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη.

Παράλληλα, με τον βαθμό, οι Καταλανοί «κλείδωσαν» και την πρωτιά στον όμιλό τους και την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στη Βαρκελώνη χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, που αποκλείστηκε και μαθηματικά.

Τα αποτελέσματα:
Φερεντσβάρος-Εσπανιόλ 2-2 (23’Σίγκερ, 90+1’ Σκβάρκα – 31’ Μελένδο, 90+6’ Δαρδέρ)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λουντογκόρετς 1-1 (75’ Τσάλοφ – 66’ Κεσερού)

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο:
1. Εσπανιόλ 11
2. Λουντογκόρετς 7
3. Φερεντσβάρος 6
4. ΤΣΣΚΑ 2

Η επόμενη αγωνιστική (6η):
Πέμπτη 12/12 (22.00)
Εσπανιόλ-ΤΣΣΚΑ
Λουντογκόρετς-Φερεντσβάρος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ