aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤουλάχιστον άλλες τρεις κινήσεις

Τουλάχιστον άλλες τρεις κινήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων απέκτησε τους Σκέμπρι, Ζελάγια και Χατζηβασίλη, διατήρησε τον βασικό κορμό του ρόστερ της λήξασας σεζόν, όμως χρειάζονται και άλλες κινήσεις για να αυξηθούν οι επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή. Κάτι που έγινε προς το τέλος του απερχόμενου πρωταθλήματος, όταν οι τραυματισμοί, οι κάρτες και η κούραση μείωσαν τις λύσεις για την τεχνική ηγεσία. Κάτι τέτοιο δεν θέλουν να βιώσουν ξανά οι κυανόλευκοι. 

Όπως είναι διαμορφωμένο το έμψυχο δυναμικό μέχρι στιγμής, διαπιστώνεται πως υπάρχουν ανάγκες. Στη θέση του τερματοφύλακα, συνεχίζουν οι Βάλε και Κίσσας. Στο δεξί άκρο της άμυνας, οι κυανόλευκοι έχουν δύο επιλογές, τους Στυλιανού και Πέδρο (αγωνίζεται και ως εξτρέμ). Στην άλλη πλευρά, υπάρχει ο έμπειρος Βασιλείου, ενώ δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τον Γουίλερ, ο οποίος ήταν δανεικός μέχρι προσφάτως στην Καρμιώτισσα.

Στο κέντρο της άμυνας, παρέμειναν οι Βινίσιους και Ρομπέρζ, ενώ έχει αποθεραπευτεί και ο Αγγελή που αποτελεί σίγουρη λύση. Παράλληλα, υπάρχουν και οι νεαροί Λ. Κυριάκου και Καρώ.

Στη μεσαία γραμμή, οι κυανόλευκοι θα στηριχθούν και πάλι στους Σατσέτι, Χ. Κυριάκου και Ντα Σίλβα, ενώ αποκτήθηκε και ο Ζελάγια. Πιθανό να είναι έτοιμος και ο Μακρίδης. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Απόλλων διαθέτει τον Σκέμπρι και τον Μαγκλίτσα, ενώ οι επιλογές στα άκρα της επίθεσης είναι οι Πίττας, Σαρδινέρο, Χατζηβασίλης και Παπουλής. Η επιστροφή του τελευταίου, μετά την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα, υπολογίζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.  Είναι ξεκάθαρο, με μια πρόχειρη ανάλυση, πως οι κυπελλούχοι για να νιώθουν πιο άνετα, θα πρέπει να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός μέσου και ενός ακραίου επιθετικού. Άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, έναν για κάθε γραμμή, χωρίς να αποκλείονται και πιο πολλές κινήσεις.

Έτσι σκοπεύει να γεμίσει τη φαρέτρα του ο τεχνικός του Απόλλωνα, για τις δύσκολες υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Κύπρο. Ο Αυγουστή, όπως πληροφορούμαστε, έχει έτοιμες τις λύσεις που επιβάλλει η ενίσχυση της ομάδας του και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται πως δεν θα υπάρχει εκκρεμότητα. Άλλωστε, στις 23 Ιουνίου, η αποστολή των κυπελλούχων θα πετάξει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στόχος λοιπόν είναι να έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία. Επιθυμία που αν υλοποιηθεί θα τη βοηθήσει να προετοιμάσει την ομάδα καλύτερα και απερίσπαστη από τις έγνοιες της ενίσχυσης.

Τη Δευτέρα θα βγει το ζευγάρι

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Απόλλων θα περιμένει να μάθει το ζευγάρι, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Ουσιαστικά, ο νικητής θα γίνει γνωστός όταν ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές επί Αυστριακού εδάφους (η αποστολή θα αναχωρήσει στις 23 Ιουνίου). Το πρώτο παιχνίδι των κυανολεύκων θα διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 20 του ίδιου μήνα. Θα είναι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας ο Απόλλων, γεγονός που θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία του στον 3ο προκριματικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ