aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤουλάχιστον αυτό πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό (video)

Τουλάχιστον αυτό πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό (video)

Το μόνο σχετικά ευχάριστο νέο της βραδιάς για τον Παναθηναϊκό ήρθε από τη Λιέγη. Την ώρα που οι «πράσινοι» έβλεπαν να τους πηγαίνουν όλα στραβά και γνώριζαν την ήττα από τον Άγιαξ, το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου αν μη τι άλλο θεωρείται βολικό για ‘κείνους.

Σε μια αναμέτρηση όπου αμφότερες ξεκίνησαν φουριόζες και όσο περνούσε η ώρα συμβιβάζονταν με την ισοπαλία, οι Σταντάρ και Θέλτα έμειναν στο 1-1.

Το προβάδισμα έδωσε πολύ νωρίς (3′) στους Βέλγους ο Ντοσεβί, με τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού να κάνει ένα όμορφο σόλο και να το τελειώνει με άψογο σουτ στη γωνία. Δεν πέρασαν ωστόσο παρά μόνο δέκα λεπτά και ο Ρόσι απάντησε, με ένα σουτ από τα 35 μέτρα που ξεγέλασε τον Ζιλέ.

Από ‘και πέρα καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να ξαναβρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα (παρόλο που έφτιαξαν κάποιες καλές ευκαιρίες) και τελικά η ισοπαλία έδειξε να αφήνει άπαντες στο τέλος ευχαριστημένους.

Τα σημερινά παιχνίδια

Παναθηναϊκός-Άγιαξ 1-2
(5’ Μπεργκ – 34’ Τραορέ)

Σταντάρ Λιέγης-Θέλτα 1-1
(13’ Ρόσι – 3’ Ντοσεβί)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Άγιαξ 3 (2-1)
Θέλτα 1 (1-1)
Σταντάρ Λιέγης 1 (1-1)
Παναθηναϊκός 0 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική

Θέλτα-Παναθηναϊκός
Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ