aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤούχελ για τη νίκη επί της Σίτι: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Τούχελ για τη νίκη επί της Σίτι: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 των Πολιτών κι έτσι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup. Εκεί ο Τόμας Τούχελ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής των «μπλε» και να γράψει ιστορία.

Εκτός από το Κύπελλο Αγγλίας, η ομάδα του Γερμανού τεχνικού βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Champions League και διεκδικεί με αξιώσεις έναν ακόμη τίτλο, ευρωπαϊκό. Από την πλευρά του πάντως, ο Τόμας Τούχελ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με την Σίτι, ενώ δεν έλειψε να αποθεώσει και το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

​«Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή αναμέτρηση για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα λόγω τύχης, αλλά παλέψαμε για αυτό. Τα παιδιά ήταν έτοιμα να καλύψουν κάθε χώρο. Θέλαμε να είμασταν γενναία σήμερα και τα καταφέραμε.

Είναι φανταστικό γιατί παίζαμε κόντρα στην κορυφαία ομάδας της Ευρώπης αυτήν την στιγμή. Για ενενήντα λεπτά καταφέραμε να μειώσουμε την ψαλίδα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Σίτι, γιατί πρέπει να αγωνίζεσαι συνέχεια στο τοπ επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ