aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τούμπαρε» την Ίντερ και ελπίζει για Ευρώπη η Μπολόνια! (video)

«Τούμπαρε» την Ίντερ και ελπίζει για Ευρώπη η Μπολόνια! (video)

Της… έκλεισε το σπίτι η Μπολόνια! Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Ίντερ και ελπίζει ακόμη για την έξοδό της στην Ευρώπη, όντας στο -5. Μπορεί η ομάδα του Αντόνιο Κόντε να προηγήθηκε με τον Λουκάκου στο 22΄, ωστόσο η Μπολόνια έκανε την ανατροπή στην επανάληψη με σκόρερ τους Τζουγουάρα και Μπάροου. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δυο ομάδες, με την φιλοξενούμενη να «χάνει» πρώτα τον Σοριάνο και στην συνέχεια οι «νερατζούρι» να… αποχωρίζονται τον Μπαστόνι.

Στα του ματς, η Ίντερ πήρε προβάδισμα στο 22′ όταν ο Γιάνγκ από τα αριστερά έκανε σέντρα στον Λαουτάρο, ο οποίος έκανε την κεφαλιά που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε το 20ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ύστερα από το γκολ του Βέλγου επιθετικού, οι «νερατζούρι» κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι και να περιορίσουν επιθετικά τη Μπολόνια, διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους μέχρι το ημίχρονο.

Στο 57΄η Μπολόνια έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Σοριάνο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά από ένα φάουλ που έγινε, λέγοντας το κάτι παραπάνω στο διαιτητή που του έδειξε στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα. Ο Λαουτάρο λίγα λεπτά αργότερα, στο 62΄ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, αστοχώντας στο πέναλτι που εκτέλεσε, με τον Σκορούπσκι να αποκρούει. Στο 74΄η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς έδειξε τα… δόντια της και ισοφάρισε με σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Μούσα Τζουγουάρα. Η Ίντερ στο 77′ έμεινε και εκείνη με 10 παίκτες, αφού ο Μπαστόνι έκανε φάουλ στον σκόρερ της Μπολόνια και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, φέρνοντας το ματς στα ίσα αριθμητικά.

Η Μπολόνια δεν σταμάτησε όμως εκεί και στο 80′ ο Μπάροου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και της έδωσε προβάδισμα δέκα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα. Συγκεκριμένα, σε γρήγορη αντεπίθεση ο Ντομίνγκες με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Μπάροου τετ-α-τετ και αυτός με άψογο πλασέ νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Το γκολ αυτό έκανε… ροντέο το ματς, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ευκαιρίες να χάνουν ευκαιρίες, με την μεγαλύτερη όλων να είναι για την Ίντερ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σκορούπσκι έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Αλέξις Σάντσες μέσα από την περιοχή, κρατώντας τη σπουδαία νίκη για την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ