aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤούμπαρε τη Θέλτα και «βλέπει» Ευρώπη η Χετάφε!

Τούμπαρε τη Θέλτα και «βλέπει» Ευρώπη η Χετάφε!

Η Χετάφε του Μπορδαλάς δεν… αστειεύεται! Και το απέδειξε περίτρανα με τη νίκη που πέτυχε επί της Θέλτα (3-1 εντός έδρας), η οποία την έφερε στο -1 από την 4η Σεβίλλη και την άφησε μόνη στην 5η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Νέστορ Αραούχο. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κυνήγησαν την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 39’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάιμε Μάτα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους «θέλτικος» καθώς πριν από την εκτέλεση του πέναλτι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα -για διαμαρτυρία- ο επιθετικός Μάξι Γκόμες.

Από ‘κει και πέρα, οι «αθουλόνες» κυριάρχησαν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ανατροπή, η οποία ολοκληρώθηκε στο 62’, με τον Μάτα να σερβίρει στον Μολίνα, που έγραψε το 2-1.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Καρντόσο κυνήγησαν το 2-2, ωστόσο ο Μπράις Μέντεθ δεν βρήκε στόχο σε δύο περιπτώσεις (70’, 76’). Και κάπως έτσι φτάσαμε στο 81’, όταν ο τερματοφύλακας της Θέλτα υπέπεσε σε τραγικό λάθος «χαρίζοντας» το 3-1 στον Μάτα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για να επισφραγίσει την εξαιρετική εμφάνισή του, αλλά και τη νίκη της ομάδας του.

Έτσι, οι Μαδριλένοι πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα, ενώ υποχρέωσαν την ομάδα του Βίγκο στην 6η ήττα της στα 7 τελευταία (1-0-6) κι ενώ στέκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ