aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Του ψήνει το ψάρι στα χείλη»

«Του ψήνει το ψάρι στα χείλη»

Ο Τόνιο θέλει ΑΕΚ «δαγκωτό», για πολλούς και διάφορους λόγους, η Σοσιεδάδ ωστόσο «ψήνει το ψάρι στα χείλη» στον 31 Ισπανό τερματοφύλακα, τον οποίο έχει δεμένο με συμβόλαιο. Η ισπανική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον αποζημιώσει και να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τα έχει βρει με τον Μουρίγιο, στον οποίο ξεκαθάρισε ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα της Λάρνακας (λέγεται μάλιστα ότι τα βρήκαν και στο οικονομικό), γι’ αυτό και ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων κάνει υπομονή, θεωρώντας πως η Σοσιεδάδ θα «ελευθερώσει» στο τέλος τον συμπατριώτη του.

Διαβάστε επίσης: Ο Κιτανόφσκι, ο Τόνιο και οι προτεραιότητες

Ο Μουρίγιο έχει έτοιμες υπαλλακτικές λύσεις, ωστόσο, όσο ο χρόνος δεν πιέζει ιδιαίτερα, κάνει υπομονή, καθώς η αποστολή, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα αναχωρήσει για την Οπαλένιτσα στις 4 Ιουλίου. Το θέμα του τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα στην ΑΕΚ και ο Μουρίγιο θεωρεί ότι ο Τόνιο είναι ιδανική περίπτωση, αφού πέρα από το γεγονός ότι αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ομάδα, τον εμπιστεύεται απόλυτα για να υπερασπιστεί τα δοκάρια της ομάδας στη νέα περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Υποψηφιότητα από τον Κιτανόφσκι στη δεξιά αμυντική πλευρά

Πέρα όμως από το θέμα του τερματοφύλακα, στους κυπελλούχους αναμένουν την απάντηση του διεθνούς Σκοπιανού δεξιού αμυντικού Τόμι Κιτανόφσκι, ενώ στη λίστα με τους υποψήφιους ακραίους αμυντικούς υπάρχουν ένα-δυο ακόμα ονόματα. Στην ΑΕΚ θέλουν κλείσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτά τα δύο θέματα, προκειμένου να κινηθούν και στους επόμενους στόχους. Κίνηση αναμένεται να γίνει και για κεντρικό αμυντικό, ενώ δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί και για παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στην ομάδα της Λάρνακας θα γίνουν λίγες και ποιοτικές μετεγγραφές ενόψει της νέας περιόδου, κάτι που οι παράγοντες της ομάδας το έχουν αναφέρει στις δηλώσεις τους κατ’ επανάληψη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι η ομάδα είναι επαρκώς στελεχωμένη και εκείνο που θα γίνει είναι ένα φρεσκάρισμα και ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ