aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤου άλλαξε την καριέρα ο Κέρκεζ!

Του άλλαξε την καριέρα ο Κέρκεζ!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Μηνάς Αντωνίου είναι μια από τις πολλές αποκαλύψεις στη φετινή σεζόν για την ΑΕΛ. Ο ακραίος αμυντικός πραγματοποιεί την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Κέρκεζ.

Μια ακόμα απόδειξη, πέραν από τις εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ, ήρθε να προστεθεί στον αγώνα της εθνικής Κύπρου με την Σλοβακία. Ο Αντωνίου και σε αυτό το παιχνίδι κατάφερε να διακριθεί και να κάνει τη δουλειά του όπως την ήθελε ο ομοσπονδιακός  τεχνικός.

Aς μείνουμε όμως στα της ΑΕΛ εκεί όπου ασφαλώς το δείγμα είναι μεγαλύτερο και μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να καταγράψει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ΑΕΛ και ασφαλώς αυτό μαρτυρά την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ντούσαν Κέρκεζ. Από την περίοδο 2015-16, όταν αγωνιζόταν στον Άρη πριν πάρει μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ, έχει να αγωνιστεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνη τη σεζόν με την φανέλα της «ελαφράς ταξιαρχίας» κατάφερε να καταγράψει 1953′.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μηνάς Αντωνίου έχει ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία κατά 100 χιλιάδες ευρώ με την ιστοσελίδα transfermarkt.com να τον κοστολογεί στις 400.000 ευρώ. Δύο τέρματα και τρεις ασίστ είναι η επίδοση του δεξιοπόδαρου φουλ μπακ με τη συνολική του παρουσία να κρίνεται ως θετική με τον Ντούσαν Κερκεζ να πιστώνεται την  αναγέννηση του Μηνά Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ