aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότι: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στη Ρόμα!

Τότι: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στη Ρόμα!

Όταν έλεγε ότι περιμένει πρόσκληση από τη νέα ιδιοκτήτρια οικογένεια της Ρόμα για καφέ, κάτι παραπάνω ήξερε… Ο Φραντσέσκο Τότι παρουσιάζεται έτοιμος για τη μεγάλη επαναφορά στην αγαπημένη του ομάδα, αρχικά ως πρεσβευτής και μετέπειτα ως τεχνικός διευθυντής!

Ο «Αυτοκράτορας» της Ρόμα είχε αποφασίσει να παραιτηθεί πριν από καιρό καθώς θεωρούσε ότι η παρουσία του στον σύλλογο, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί και με τις εισηγήσεις του για οποιοδήποτε θέμα να βρίσκουν τοίχο με την προηγούμενη ιδιοκτησία, ήταν κάτι προσβλητικό για εκείνον και τη σχέση του με το κλαμπ.

Με την οικογένεια Friedkin να έχει αναλάβει, ο Τότι είναι από εκείνους που σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο έχουν δεχθεί κρούση για να συνεργαστούν ξανά με τη Ρόμα! Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός των «τζιαλορόσι» προορίζεται για ρόλο πρεσβευτή που θα μετατραπεί άμεσα σε τεχνικό διευθυντή.

Μάλιστα, λόγω του γραφείου που έχει ανοίξει και μέσω του οποίου παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σε ομάδες και νεαρούς ποδοσφαιριστές, στη Ρόμα φέρονται να θέλουν από εκείνον ν’ ασχοληθεί και με την προώθηση παικτών από τις υποδομές στο επαγγελματικό επίπεδο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ