aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότεναμ - Σέφιλντ 4-0: Ξέσπασε η Τότεναμ με «καυτό» Μπέιλ (vid)

Τότεναμ – Σέφιλντ 4-0: Ξέσπασε η Τότεναμ με «καυτό» Μπέιλ (vid)

Ξεμπούκωσε η Τότεναμ! Οι «Spurs» πάτησαν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικρατώντας 4-0 εντός έδρας, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ και παραμένουν γερά στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Μέισον εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε μπροστά της και παίζοντας κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο, ο οποίος κάνει πλάνα για την Championship εδώ και αρκετό καιρό, συνδύασαν ουσία και θέαμα. Ξέσπασαν, βάζοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς στο τσεπάκι, ενώ παράλληλα, πήραν ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Ουαλός άσος ήταν όλα τα λεφτά για τους Λονδρέζους, καθώς πέτυχε τα πρώτα τρία γκολ τους στην αναμέτρηση. Στο 36’ συνεργάστηκε με τον Οριέ, που έβγαλε κάθετη για τον Μπέιλ που τσίμπησε ωραία την μπάλα, προλαβαίνοντας την έξοδο του Ράμσντειλ. Μέσω αντεπίθεσης έγινε το 2-0, με τον… μετρ του είδους, Σον, να βγάζει μπροστά τους γηπεδούχους στο 61’, αλλά και σε θέση βολής τον διεθνή επιθετικό που πλάσαρε ψύχραιμα.

Τα πάντα τελείωσαν οκτώ λεπτά μετά, με το συρτό σουτ του 31χρονου άσου να διαμορφώνει το 3-0, ενώ ο Σον είδε τη δεύτερη φορά που βρήκε δίχτυα απόψε να χρίζεται σκόρερ, βάζοντας στο 77’ το κερασάκι στην τούρτα.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ