aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότεναμ: «Πράσινο φως» άναψε η διοίκηση για την αποχώρηση του Κέιν

Τότεναμ: «Πράσινο φως» άναψε η διοίκηση για την αποχώρηση του Κέιν

Το μέλλον του μακριά από την Τότεναμ βλέπει ο Χάρι Κέιν, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι άλλο τα επόμενα χρόνια και η διοίκηση του άναψε το «πράσινο φως» για την αποχώρηση του. Το τελευταίο διάστημα αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του υψηλόσωμου στράικερ. Ανάμεσα τους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι διοικούντες της Τότεναμ, μετά από αρκετή σκέψη θεώρησαν πως στην παρούσα φάση θα ήταν ωφέλιμη η παραχώρηση του Κέιν. Για τους εξής λόγους. Αρχικά για οικονομικούς, καθώς τα «σπιρούνια» μετά τα όσα έχουν συμβεί εξαιτίας της πανδημίας, χρειάζονται χρήματα στα ταμεία τους και δεύτερον ο Κέιν λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πάρει θέση για την πιθανή αποχώρηση του από τον σύλλογο, τονίζοντας πως είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ετσι δεν αποκλείεται ο διεθνής φορ το καλοκαίρι να παραμείνει στην Αγγλία αλλά για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ