aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότεναμ: Ο Τεν Χαγκ και οι 4 παίκτες του Αγιαξ που γλυκοκοιτάζει

Τότεναμ: Ο Τεν Χαγκ και οι 4 παίκτες του Αγιαξ που γλυκοκοιτάζει

Μετά την «ήττα» που φαίνεται πως δέχεται από την Μπάγερν στην προσπάθειά της να κλείσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, η Τότεναμ εστιάζει στον Ερικ τεν Χαγκ.

Ο τεχνικός του Αγιαξ ενδιαφέρει πολύ τα «σπιρούνια» και μάλιστα, βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τυχόν άφιξη του Ολλανδού τεχνικού θα φέρει και μεταγραφές παικτών από τον Αίαντα.

Οπως αναφέρει η express.co.uk, μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο αποφάσισαν να ορίσουν προσωρινό προπονητή τον Ράιαν Μέισον ώστε να δώσουν χρόνο στον Ντάνιελ Λέβι να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη.

Ο Τεν Χαγκ φαίνεται να είναι αυτός που βρίσκεται ψηλότερα στην λίστα καθώς τον θεωρούν έναν ικανό προπονητή. Είναι αυτός εξάλλου που έβαλε δύσκολα στην Τότεναμ στους ημιτελικούς του Champions League πριν δύο χρόνια, όταν ο Μόουρα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε με το τρίτο του προσωπικό τέρμα τους Αγγλους στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Λίβερπουλ. Ο Τεχ Χαγκ οδηγεί εκ του ασφαλούς φέτος τον Αγιαξ σε έναν ακόμη τίτλο και οι Λονδρέζοι τον έχουν βάλει στο μάτι για να καθοδηγήσει την ομάδα τους από την επόμενη σεζόν. Αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να φέρει και τέσσερις μεταγραφές στην ομάδα.

Οι παίκτες που φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» ο σύλλογος, είναι οι Ντέβιντ Νέρες, Ντούσαν Τάντιτς, Ράιαν Γκράβενμπερχ, Αντονι, αμφότεροι πολύτιμα εργαλεία στην ομάδα του Αμστερνταμ.

Για την περίπτωση του Νέρες τονίζουν πως αν καταφέρει να τον αποκτήσει η Τότεναμ, τότε θα έχει ένα εντυπωσιακό τρίο μπροστά μαζί με Σον και Κέιν, που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ