aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότε θα ξεκαθαρίσει του Χέφελ

Τότε θα ξεκαθαρίσει του Χέφελ

Το κεφάλαιο Χέφελ δεν έχει κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ, παρόλο που η μπάλα είναι στα πόδια του Ολλανδού μεσοεπιθετικού αφού έχει εδώ και καιρό την πρόταση του συλλόγου. Όταν αρχίσουν οι προσθήκες στο ρόστερ, θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα με τον Χέφελ, είναι η θέση της ΑΕΚ. Στην ομάδα της Λάρνακας είναι σε αναμονή της ολοκλήρωσης πρωταθλημάτων, αφού ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχει συμφωνία έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Εξάλλου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία αναπροσαρμογής του συμβολαίου με τον Φλοριάν Τολεμές. Στη συμφωνία υπάρχει προοπτική για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, σημειώνει ο σύλλογος.

Με ανακοίνωση η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι, ο καθιερωμένος αγιασμός της θα τελεστεί την Πέμπτη (18:30) από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Κιτίου Νεκτάριο. Στη συνέχεια η ομάδα θα προπονηθεί στο Αρένα. Επίσης, η ΑΕΚ ενημέρωσε για διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των φιλικών της. Με τον Απόλλωνα θα αγωνιστεί στις 2 Αυγούστου στο Τσίρειο και όχι την 1η Αυγούστου, ενώ το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα στις 11 Αυγούστου ακυρώθηκε και την ίδια ημερομηνία θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ