aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤόσα τσεπώνει η Ανόρθωση μέσω… Λαΐφη!

Τόσα τσεπώνει η Ανόρθωση μέσω… Λαΐφη!

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, η Σταντάρ Λιέγης είναι διατεθειμένη να προχωρήσει τις επαφές της με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να πληρώσει τη ρήτρα και να κάνει δικό της τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Αυτό σημαίνει ότι αν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες, οι Βέλγοι θα πληρώσουν περίπου 2 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Η «Κυρία» μερίμνησε να βάλει ποσοστό μεταπώλησης όταν τον παραχώρησε στον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Λαΐφης πωληθεί στους Βέλγους η Ανόρθωση θα βάλει στα ταμεία της ένας καλό ποσό. Μιλάμε για ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 200.000 ευρώ. Όλα αυτά, όμως, είναι για την ώρα πληροφορίες.

Πάντως, ο δανεισμός του Λαΐφη ολοκληρώνεται τέλος της σεζόν και θα πρέπει η Σταντάρ να πάρει την οριστική της απόφαση αν θα αποκτήσει τον διεθνή Κύπριο αμυντικό ή αν θα τον αφήσει για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ