aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤόσα στοιχίζουν τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Τόσα στοιχίζουν τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Η Ανόρθωση, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Τετάρτη (18:00,12/4) θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στις 14:00 μέχρι και το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (13:00, 11/4), μέσω της δικής μας διαδικτυακής πλατφόρμας διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Ο τρόπος διάθεσης αυτός, εξυπηρετεί τη δική σας ευκολία καθώς και τη διαφάνεια στην τήρηση της σειράς προτεραιότητας για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Από τη Μεγάλη Τρίτη το μεσημέρι (14:00), τα εισιτήρια θα τεθούν προς ελεύθερη προπώληση από την μπουτίκ της ομάδας μας στη Λάρνακα, η οποία θα παραμείνει ανοικτή και τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και τις 16:00.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι €20 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά. Στις εισόδους του Σταδίου θα διενεργείται ταυτοποίηση εισιτηρίων, στα οποία θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και αριθμός ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να έχετε μαζί σας. Κανένα στοιχείο δεν θα κατακρατείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ