aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤορίνο - Μίλαν 2-0: Γκρανάτα για Champions League!

Τορίνο – Μίλαν 2-0: Γκρανάτα για Champions League!

Με γκολ των Μπελότι-Μπερενγκέρ η Τορίνο νίκησε με 2-0 τους Ροσονέρι και τους έπιασε στη βαθμολογία, πλησιάζοντας στο -2 από την 4η θέση.

«Οι οπαδοί μας θέλουν να μας δουν στο Champions League; Θα μας δουν!», έλεγε με ενθουσιασμό ο Βάλτερ Ματσάρι μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα και κόντρα στη Μίλαν η ομάδα του έδειξε ότι όντως σοβαρολογεί. Επειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, στο οποίο δε υπήρξαν πολλές φάσεις, η Γκρανάτα ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και στο 58′ άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Μπελότι, μετά την επαφή του Κεσί με τον Ιτσο (1-0).

Ο Τζενάρο Γκατούζο προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση με τις αλλαγές αλλά στο 67′ είδε την ομάδα του να στέκεται άτυχη με το οριζόντιο δοκάρι του Μπακαγιόκο, για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα δύο λεπτά μετά: Σέντρα του Ανσάλντι, κοντρόλ και σουτ του Μπερενγκέρ για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι Μιλανέζοι, άλλωστε, όσο κι αν ήθελαν να αντιδράσουν δεν μπορούσαν, χάνοντας και τον Ρομανιόλι στο 81′ με κόκκινη κάρτα (υποδείχθηκε εις βάρος του φάουλ και χειροκρότησε προφανώς ειρωνικά τον ρέφερι), με αποτέλεσμα η Τορίνο να τους πιάσει στη βαθμολογία και να είναι στο -2 από την 4η Ρόμα.

Η οποία, με τη σειρά της, μπορεί να είναι 5η το βράδυ της Δευτέρας, αφού η Αταλάντα που υποδέχεται την Ουντινέζε έχει μοναδική ευκαιρία να μείνει μόνη 4η, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Νκουλού, Μορέτι, Ντε Σιλβέστρι, Λούκιτς, Ρινκόν (87′ Αϊνα), Μεϊτέ, Ανσάλντι, Μπερενγκέρ (73′ Παριτζίνι), Μπελότι.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Κόντι (71′ Καστιγέχο), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπακαγιόκο, Πακετά (63′ Πιόντεκ), Σούσο (62′ Μπορίνι), Κουτρόνε, Τσαλχάνογλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ