aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤόρες στο «Goal»: «Να ολοκληρωθεί στο γήπεδο, το μυαλό μου στην Ισπανία»

Τόρες στο «Goal»: «Να ολοκληρωθεί στο γήπεδο, το μυαλό μου στην Ισπανία»

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Ισπανία βαδίζει εδώ και καιρό στα… αχνάρια της Ιταλίας σχετικά με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων από την πανδημία του Covid-19/κορωνοϊού και ήταν μία από τις χώρες οι οποίες δεν πήραν άμεσα αυστηρά μέτρα για να σπάσει η λεγόμενη «αλυσίδα» της εξάπλωσης του ιού.

Όπως όλοι οι Ισπανοί παίκτες που έμειναν στις χώρες στις οποίες αγωνίζονται και δεν ταξίδεψαν στην πατρίδα τους, έτσι και ο Μανουέλ Τόρες της ΑΕΛ, έχει «μοιρασμένη» τη σκέψη του σε πολλούς τομείς. Στην οικογένειά του. Στους γονείς του και στη σύζυγό του η οποία στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Οπόταν αντιλαμβάνεστε πόσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα της προσμονής για όσους έγιναν πρόσφατα γονείς.

Η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» επικοινώνησε με τον Ανδαλουσιάνο εξτρέμ της Λεμεσιανής ομάδας, για να μας μεταφέρει πως βιώνει όλη αυτή την κατάσταση και να στείλει κάποια μηνύματα προς τον κόσμο.

«Ευτυχώς η οικογένειά μου είναι ασφαλής και όλοι υγιείς στην Ισπανία», μας είπε αρχικά για να φανερώσει πως αυτό ότι ανακουφίζει τουλάχιστον. Οι γονείς μου ζουν στη Σεβίλλη και η γυναίκα μου μαζί με τη νεογέννητη κορούλα μου στη Τσικλάνα ντε λα Φρα (σ.σ. Φροντέρα) στο Κάντιθ. Έχουμε το δικό μας σπίτι εκεί. Η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού σε αυτές της δύο πόλεις είναι σχετικά καλή», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Εκεί όπου το κακό είναι μεγαλύτερο, είναι στη Μαδρίτη και στη Μπαρσελόνα αλλά σιγά-σιγά ευτυχώς, τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση γίνεται λίγο καλύτερη».

Κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα της Κυβέρνησης στην Ισπανία και πώς νιώθει που εδώ στην Κύπρο ενήργησε έγκαιρα η Κυπριακή Δημοκρατία πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω την Κυβέρνηση εκεί. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι κινδυνεύουν, πολλοί άνθρωποι είναι νεκροί και αυτό το κακό θα ήταν δυνατό να ήταν μειωμένο, εάν η ισπανική Κυβέρνηση δρούσε αυστηρά και αποτελεσματικά από νωρίτερα. Η Κυβέρνηση εδώ στην Κύπρο ενήργησε νωρίτερα και έγκαιρα σχετικά με την Ισπανία και είμαι ευτυχής γι’ αυτό».

Σχετικά με την καραντίνα και το «Μένουμε Σπίτι», υπογράμμισε: «Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να μένουμε στο σπίτι για όσο ακόμα χρειαστεί για να είμαστε ασφαλείς. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στους Επαγγελματίες Υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, νοσοκόμους και γενικώς όλους όσους μάχονται τη δεδομένη στιγμή για το καλό της ανθρωπότητας και για να είμαστε όσο περισσότεροι γίνεται ασφαλείς και υγιείς».

Όσο για την εκγύμναση εν μέσω πανδημίας, είπε: «Έχω υλικό (σ.σ. ειδικό πρόγραμμα) από το τεχνικό τιμ, τους γυμναστές και τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης στην ομάδα για να κάνω εκγύμναση στο σπίτι και να διατηρούμε σε καλή φυσική κατάσταση όπως όλοι οι παίκτες».

Και ασφαλώς, όπως όλοι σχεδόν οι παίκτες, έτσι κι ο 29χρονος άσος της ΑΕΛ, καταληκτικά εξέφρασε την επιθυμία του ότι θέλει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η ποδοσφαιρική δράση στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ