aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤώρα ο Πάμπος κάνει παιχνίδι

Τώρα ο Πάμπος κάνει παιχνίδι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ο Πάμπος Χριστοδούλου καταστρώνει τo πλάνο της ΑΕΛ για τον σημαντικό αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με τις τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Νέα Σαλαμίνας (3-1), Άρη (3-0) και ΑΕΖ (3-0).

Πλέον όμως μπαίνουν σε σειρά πολύ πιο δύσκολων. Θέλουν λοιπόν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρώτο ντέρμπι της σειράς, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Γι’ αυτό και είναι θετικό γι’ αυτούς το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Μάρκο Σοάρες βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα ο Κύπριος προπονητής.

Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν πολύ καλή απόδοση οι Νικολάου και Σαβάν, άρα κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας. Είναι σίγουρο πως ο Φορτούνα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΖ, θα επιστρέψει στη θέση του παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκου είχε καλή παρουσία. Είναι και η περίπτωση του Μίτρεα, ο οποίος δηλώνει απόλυτα έτοιμος για να πάρει και θέση βασικού αν χρειαστεί. Επίσης, υπάρχει και το σενάριο να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης ο Σάσι αντί του Αρουαμπαρένα και εξτρέμ ένας εκ των Μπλάνκο, Μέσκα και Γεωργιάδης.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της ΑΕΛ έχει πολλούς τρόπους και αρκετές επιλογές για να παρατάξει την ομάδα του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Με άδειο το απουσιολόγιό του, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο κατά την άποψή του σχήμα απέναντι στους κιτρινοπράσινους.

Οι γαλαζοκίτρινοι με ανεβασμένη την ψυχολογία θα υποδεχθούν την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Κάτι που αν πετύχουν, όχι μόνο θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου, θα τους βοηθήσει να πάνε και με καλύτερη ψυχολογία στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τις ομάδες της Λευκωσίας.

Για κατάμεστη ανατολική

Η διοίκηση και πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους στη δύσκολη συνέχεια. Η ΑΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και η μέχρι τώρα πορεία δεν είναι τυχαία, αλλά προϊόν σκληρής δουλειάς. Την Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΚ, οι γαλαζοκίτρινοι τονίζουν πως είναι ευκαιρία να δουν κατάμεστη την ανατολική κερκίδα. Όπως λένε, η ώρα διεξαγωγής του αγώνα (16:00) είναι βολική, ενώ η θέση που βρίσκεται η ομάδα και η σημασία του αγώνα, δεν αφήνουν περιθώρια για απουσίες από την κερκίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ