aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤόνιο: «Η πρώτη μου επιλογή»

Τόνιο: «Η πρώτη μου επιλογή»

Ο Τόνιο Ραμίρεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ και η ομάδα της Λάρνακας τον παρουσίασε πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε με τους κιτρινοπράσινους για τα επόμενα τρία χρόνια και στην παρουσίασή του παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος.

«Ξεκάθαρα φαίνεται από το γήπεδο πως η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί και έχει μεγαλώσει χρόνο με το χρόνο. Η προηγούμενη έδρα ήταν κρύα και ήταν διαφορετική. Εδώ ο κόσμος είναι πιο κοντά και το νιώθουν παίκτες. Μόλις τελείωσε η χρονιά με τη Ρεάλ Σοδιεδάδ, σκεφτόμουν να επιστρέψω γιατί ήταν ένα μέρος που μου άρεσε. Η οικογένεια μου κι εγώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι στην Κύπρο και ήταν πρώτη μου επιλογή να έρθω στην ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είπε: «Ήμουν για ένα μήνα διακοπές αλλά εδώ και μια εβδομάδα δουλεύω και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να δείξω στον κόσμο σε κάθε παιχνίδι ότι κάνω ότι μπορώ για να τους κάνω περήφανους. Θα δίνω το μάξιμουμ και παιχνίδι με παιχνίδι να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ